AFYONKARAHİSAR / BAYAT - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Mahallesi Zübeyde hanım cad. No 6 Bayat / Afyonkarahisar
Vizyon
Cumhuriyet Ortaokulu olarak yarınlarından emin , geleceğe güvenle bakan , hep en iyiye istekli ve hevesli yeni ufukla peşinde koşan , sürekli gelişime inanan , okuyan , araştıran , analiz ve sentez yapabilen ve bilime dayalı bir eğitim ortamında , yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan , çevrenin eğitim , bilim ve kültür merkezi olan , yönetici , öğretmen , personel , öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevremizde ´´model bir okul ´´ olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak ; onları milli eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk Milletinin milli , manevi ve kültürel değerlerini benimseyen , koruyan , geliştiren ; milletini ve tüm insanlığı seven ; ailesine , toplumuna ve vatanına bağlı ; çok çalışmaya hazır , ahlaklı , özgüven ve sorumluluk sahibi ; ufku geniş ; işbirliğine önem veren , yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır , ´´ biz ´´ ruhunu taşıyan bireyle olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2020-2021 eğitim-öğretim yılında 14 öğrencimiz 8. sınıftan mezun olmuştur. 1 öğrencimiz Fen lisesine, 3 öğrencimiz Anadolu Lisesine, 1 öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesine ve 9 öğrencimiz ise yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullara yerleşmiştir.
08.30 da derslerimiz başlar ve 12.20 de biter.
Ulaşım
Her saat başı belediye otobüsleri kalkmaktadır. Ayrıca Ankara yolu üzerinde olup Ankara yönüne giden şehirlerarası otobüslerle de ulaşım sağlanabilmektedir.
Bayat ilçe merkezi.
Okulumuz ilçe merkezinde olup , ile 47 km uzaklıktadır.